Ochrana osobných údajov

Všeobecné informácie o spracovaní osobných údajov

Adresa našej webovej stránky je: https://www.avajak.sk alebo https://www.otvaraky.sk.

I. Uzatvorením zmluvy kupujúci udeľuje predávajúcemu súhlas so spracovaním osobných údajov podľa § 11 Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení v ekonomických a informačných systémoch predávajúceho AVAJAK s.r.o. – právnická osoba, ktorá prijala všetky potrebné opatrenia na bezpečné uchovanie Vašich osobných údajov, ktoré nám sprostredkujete. Údaje, ktoré zhromažďujeme v súvislosti s Vašou osobou, či firmou, a ktoré slúžia výhradne k poskytnutiu, či doručeniu vyžiadanej služby, či produktu a k zasielaniu obchodných ponúk, môžu obsahovať Vaše meno a priezvisko, titul, názov Vašej spoločnosti, či organizácie, Váš kontaktný e-mail a telefón, adresu do práce, či domov.

II. Predávajúci AVAJAK s.r.o. uchováva osobné údaje poskytnuté kupujúcim výlučne za účelom plnenia podmienok zmluvy, za účelom spracovania objednávky, pre potreby doručenia tovaru; v tejto súvislosti môžeme Vaše údaje odovzdať aj našim prepravným partnerom, ak Vám tovar dodáva niektorý z týchto partnerov a to výlučne pre potreby dodania tohto tovaru, pre potreby platby za tovar vrátane zaistenia odloženej platby, realizácie dodávky zúčtovania platieb a k nevyhnutnej komunikácii medzi zmluvnými stranami po dobu neurčitú.

III. AVAJAK s.r.o. nevydá údaje kupujúceho tretím osobám, s výnimkou subdodávateľov alebo sprostredkovateľov dopravy v rámci doručenia výrobkov a to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné uskutočnenie objednávky.

IV. AVAJAK s.r.o. postupuje pri zaobchádzaní s osobnými údajmi kupujúceho v súlade s ustanoveniami zákona č. 122/2013Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Údaje, ktoré poskytnete, uchovávame na zabezpečených počítačových serveroch s obmedzeným prístupom.

V. Objednaním produktov a služieb kupujúci potvrdzuje, že svoje osobné údaje poskytol predávajúcemu dobrovoľne a súhlasí s ich spracovaním v evidencii predávajúceho, pokiaľ sú v rozpore s právnymi predpismi a tiež so sprístupňovaním a poskytovaním údajov tretím osobám a štátnym inštitúciám za podmienok a v rozsahu ustanovenom právnymi predpismi.

VI. Kupujúci súhlasí so spracovaním, sprístupnením a použitím svojich osobných údajov za účelom priameho marketingu predávajúceho po dobu neurčitú. Kupujúci má na základe bezplatnej písomnej žiadosti právo u predávajúceho AVAJAK s.r.o. namietať voči spracovaniu svojich osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracované na účely priameho marketingu bez jeho súhlasu a žiadať ich likvidáciu.

VII. Predávajúci AVAJAK s.r.o. a kupujúci sa dohodli, že všetky skutočnosti a informácie, ktoré sa dozvedeli v súvislosti s touto zmluvou ako aj pri všetkých právnych vzťahoch súvisiacich s touto zmluvou podlieha obchodnému tajomstvu.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z Vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení Vášho komentára bude Vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom Vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením Vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre Vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať Vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či Váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili Vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť „zapamätať“, Vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z Vášho účtu, sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo Vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, produkty a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o Vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať Vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania Vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Ako dlho uchovávame Vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich používateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského mena). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export Vašich osobných údajov, ktoré o Vás ukladáme, spolu s údajmi, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o Vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame Vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.